Birds on a Wire

Jag skrev tidigare om ett annat casinospel (Terminator 2) och tänkte följa upp med ett till, nämligen Birds on a wire. Birds on a wire är en ganska cool spelautomat tycker jag. Det är som vanligt ganska enkelt gjort. Du kan se videon till spelet här och se andra spel från Thundekick här. Nu till vad jag tycker och tänker om Birds on a wire.

Kul med flygande fåglar

Hur man än vänder och vrider på saker så är det samma koncept hela tiden när det kommer till slots. Man räknar från höger till vänster (oftast) och försöker få samma symboler, och så många av dem som möjligt, på en och samma vinstlinje. Allra helst vill man ha fem i rad då de flesta spelautomaterna består av fem rullar.

Det är likadant med Birds on a wire. Men istället för att ha snurrande hjul som tar fram symbolerna så har vi flygande fåglar som kommer in och sätter sig på elledningarna. Jag tycker att det är snyggt gjort och det ser kul ut:

Multiplikatorfunktionen

Det är ett klassiskt inslag för Thunderkick med multiplikatorfunktionen. Man får alltså, om man får till en serie vinster, multiplicerade vinster upp till fem gånger. Så ofta när du spelar Thunderkick-spel ska du hålla tummarna för att dina vinster kommer i rad efter varandra. Då vinner du som mest.

Symboler lämnar plats för nya symboler

Ett annat signum från Thunderkick är att man har gjort sina spelautomater där vinstsymbolerna försvinner och lämnar plats för nya vinster. Om du spelar sloten så kommer du se att fåglarna som hamnar i en vinstformation kommer att få el i sig från elledningen de sitter på. De kommer att stekas och försvinna. Nu finns det plats för nya fåglar som kommer att sätta sig på de stekta fåglarnas plats. Kanske vinner du igen. Då upprepas samma sak en gång till. Vinner du inte så är din vinst slut och du kasserar in pengarna som du vunnit.