Terminator 2 online slot

En av mina favoritfilmer genom alla tider är Terminator 2: Judgement Day. Så av förklarliga skäl blev jag ganska så sugen på att spela spelautomaten med samma tema när Microgaming annonserade ut att de skulle lansera spelet. Du som vill provalspela spelet så kan du hitta det i listan här.

Jag vet inte om det krävs så mycket utredning här. Spelet bygger ju på filmen och den förmodar jag att du redan sett. Om du inte gjort det så är det bara att se den på en gång. Inget snack. Men du som vill ha en liten recap så ska få det. År 1991 kom Cyberdyne Systems Model 101 och räddade John Connor. Maskinen kom från framtiden skickad utav John Connor själv då han var en militär ledare. I den här sloten så är Cyberdyne Systems Model 101 tillbaka tillsammans med John Connor och den andra maskinen som är ute efter honom, T-1000.

Precis som nästan alla andra brandade spelautomater svävar spelutvecklaren inte ut särskilt mycket från originalstoryn. Det är samma sak fast inbakat i en spelautomat. Microgaming har gjort det riktigt bra den här gången får man allt tillstå.

Scatters ger free spins

För att få free spins i Terminator 2: Judgement Day spelautomat så måste du fixa fram tre eller fler scatters. Då kommer du in i ett free spins-läge där det snurras till dig per automatik. Så här ser det ut:

Antalet free spins som du har kvar ser du längst uppe till vänster. Summan som du totalt vunnit hittills ser du längst uppe till höger. Och aktuell vinst som du får i just det snurret du är inne i ser du så klart i mitten då.

Precis som i det vanliga spelläget så kommer sloten att spela videosekvenser från filmen. Om du spelat exempelvis Jurassic Park som Microgaming gjort tidigare så kommer du förstå vad som menas. Det är precis samma upplägg här. Jag tycker att det funkar bra både i Jurassic Park som i Terminator 2: Judgement Day.